Welkom op de persoonlijke website van Interstruif. Als U toegang wil als geregistreerde gebruiker van deze website stuur mij dan een berichtje (gebruik het contactformulier).

Deze site is tweetalig Nederlands-Engels. Voor elke taal is er een aangepast menu, waar links staan naar inhoud die in die taal beschikbaar is. De taalkeuze wordt bepaald door in eerste instantie de taal van je computer. Je kunt eenvoudig een andere taal kiezen door op het gewenste vlaggetje linksboven te klikken.

Op deze site zijn een aantal zaken te vinden waar ik mij mee bezig hou, zoals het maken van websites als deze, maar ook genealogie ofwel familiekunde.

Mathieu RoelandsBDe naam "Interstruif" komt uit mijn persoonlijke levensloop en heeft te maken met carnaval en emigratie. De bijnaam is ontstaan bij het ontwikkelen van een website voor Carnavalsstichting De Struivenbakkers. Die bijnaam komt van "internationale Struif" een struivenbakker uit Alphen NB, die in het buitenland wonende actief bleef in de carnavalsorganisatie. Ik schrijf "bleef", want in 2014 heb ik besloten mijn bakkersmuts aan de wilgen te hangen en te stoppen met het mee organiseren van het openbare carnaval in Struivenlaand.  Natuurlijk zit stoppen met carnaval vieren, in het seizoen van 11/11 tot aswoensdag er niet in. Interstruif is een speudoniem van Mathieu Roelands. Voluit Matheus Victor Maria. Met als achternaam Roelands. Die achternaam is afkomstig van een zekere Roeland Bertrams en zo komen we bij een andere hobby terecht: genealogie ofwel "familiekunde". Meer over mijn familie en aanverwanten kunt u nalezen in het deel over genealogie op deze site.

Mathieu Roelands werd geboren begin 1962 in Alphen, gemeente Alphen en Riel in Noord-Brabant, Nederland. Vandaag de dag woont hij in 's Gravenwezel, gemeente Schilde, provincie Antwerpen, België. Zijn professionele bezigheden bevinden zich op het terrein van de spoedgevallen-verpleegkunde in een algemeen ziekenhuis in Wilrijk, gemeente Antwerpen, België. Ook wordt er veel werk besteed aan de vakbond, waar hij in de instelling een belangrijke afgevaardigde van is.